Livrare Produse

Modalități de livrare

Clientul poate opta pentru una din cele 3 metode de livrare:

  1. Livrarea în țară (prin curier)
  2. Ridicare personala de la sediul PIESE AUTO IMP
  3. Livrare în Târgu Mureș

Livrarea prin curier

Vânzătorul se obligă să expedieze cumpărătorului produsele comandate la o adresă de livrare de pe teritoriul României. Comenzile vor fi livrate în mod normal în 24 de ore după confirmarea disponibilității produselor de către unul din reprezentanții PIESE AUTO IMP

GRATUITĂ pentru comenzi peste 499 ron în limita a 20 kg.*

Livrarea prin curier se efectueaza gratuit pentru orice comanda cu valoare peste 499 ron în limita a 20 kg. În colaborare cu Fan Courier. 

Pentru comenzi sub 499 lei, taxa de curierat este estimativ de 25 ron. 

Pentru localități care se percepe taxa suplimentară costul transportului va fi comunicat către cumpărător înainte de lansarea expediției.

În cazurile în care cumpărătorul nu este găsit la adresa de livrare menționată, curierul îl va contacta pentru a conveni detaliile unei noi livrări. Dacă în termen de 7 zile calendaristice livrarea nu va fi încheiată, coletul va fi returnat vânzătorului, care va anula comanda. Cumpărătorul poate relansa comanda respectivă, urmând să suporte costurile unei noi livrări.

Dacă termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, vânzătorul va anunța cumpărătorului termenul estimat pentru finalizarea livrării. În cazul în care noul termen de livrare nu va fi acceptat de către acesta, comanda va fi anulată.

Vă rugăm insistent ca la primirea coletului să verificați cu atenție piesele primite. Sesizările referitoare la integritatea și/sau conținutul coletelor se vor face în momentul livrării prin redactarea obligatorie a unui proces verbal constatator în prezența curierului.

Programul de livrare al curierilor:

De luni până vineri între orele: 9-17

Ridicarea produselor de la sediul firmei

Clienții care doresc să ridice personal produsele de la sediul firmei (Str.Banat 29, Loc.Târgu Mureș) pot face acest lucru după ce au plasat o comandă folosind modalitațile menționate. După plasarea comenzii un agent PIESE AUTO IMP vă va contacta pentru a vă transmite data și ora aproximativă la care vă puteți prezenta la sediu în vederea preluării produselor.

Livrarea produselor în Târgu Mureș

Livrarea produselor în Târgu Mureș este gratuită. După confirmarea comenzii clientul va fi contactat de către un agent PIESE AUTO IMP și va comunica timpul estimativ de livrare.

Livrarea comenzilor cu opțiunea ridicării de la sediu/livrare în Târgu Mureș

Comenzile confirmate până la ora 13:00 pot fi ridicate de la sediu în aceeași zi, începand cu ora 16:00.

Comenzile confirmate după ora 13:00 pot fi ridicate de la sediu a doua zi începând cu ora 10:30.

Comenzile cu livrare în Târgu Mureș se efectueaza de luni până vineri între orele: 10-17

*La recepționarea/ridicarea comenzilor achitate (Ordin de plata) este obligatoriu prezentarea unui act de identitate:

– Pentru persoane fizice este necesară prezentarea unui act de identitate
– Pentru persoane juridice este necesară prezentarea unui act de identitate și împuternicire/ștampilă din partea firmei.