Piesă la Schimb

Toate piesele care sunt acceptate ca piesă la schimb au o valoare facturată ca o poziție separată pe factură – “VALOARE PIESĂ VECHE”, în cazul în care nu aduceți piesa veche la schimb în momentul achiziției piesei noi. De la data facturării, termenul de predare a piesei la schimb este de 15 zile și piesa trebuie să indeplinească condițiile de schimb ale producătorilor. Dacă piesa la schimb este acceptată, veți primi o factură de retur pe valoarea piesei la schimb și contravaloarea acesteia. Pentru produsele la care este necesară piesa la schimb, condițiile de acceptare de către producător sunt urmatoarele:

  1. Să aveți piesa veche în momentul achiziționării piesei noi, pentru a putea fi comparate sau să faceți dvs. comparația înainte de montaj.
  1. Piesa veche trebuie să fie identică cu piesa nouă, fără urme de lovituri, fără părți lipsă, curățată cu solvenți.
  1. Piesa veche nu trebuie să fie murdară, ruptă, îndoită, corodată, ruginită sau cu componente lipsă.
  1. Nu se pot primi ca piesă veche la schimb, piese vechi necurățate cu solvenți, chiar dacă sunt identice cu piesa nouă.
  1. Piesa veche trebuie returnată în ambalajul original al piesei noi cumpărăte.
  1. Acceptarea piesei vechi se va face doar după ce un reprezentant PIESE AUTO IMP va verifica dacă sunt respectate condițiile de primire.
  1. Valoarea piesei vechi o veți afla de la procesatorul care va prelua comanda dvs. online.
  1. Piesa veche trebuie returnată în cel mult 15 zile de la data facturării.

În general produsele cu piesa la schimb sunt următoarele: planetare, electromotoare, alternatoare, casete direcție, pompe servodirecție, etriere frână, etc.

Produsele la care se cere piesa la schimb sunt recondiționate în condiții de calitate și garanție maxime de către producători cu renume cum ar fi Bosch, TRW, Valeo, Hella, Elstock, Delphi, Lucas, etc.

Ne rezervăm dreptul de a nu accepta piesa la schimb, din motivele prezentate mai sus sau altele mai rar întâlnite, care țin de posibilitatea de recondiționare a piesei vechi, conform normelor date de producători.

Timpul de răspuns pentru acceptarea piesei vechi poate dura până la 30 de zile, în funcție de producător.